Poniżej znajdziesz dyskusję o Prgramy partnerskie na forum Jak zarabiać w internecie?; Witam wszystkich,jestem nowy na forum i od razu składam zapytanie.Jak wygląda ...
Witam wszystkich,jestem nowy na forum i od razu składam zapytanie.Jak wygląda prawda o tych wszystkich programach partnerskich,czy wystarczy mieć ciekawą stronę internetową i to wszystko.Czy te wszystkie piękne rzeczy o zarabianiu nieziemskich pieniędzy to prawda czy mity.
Jak wo gulę mam się wziąć do tego.Mam trochę wolnej gotówki i chciałbym ją zainwestować w takie przedsięwzięcie.
Jak to naprawdę wszystko wygląda.
Ostatnio trafiłem na stronę pewnego gościa który twierdzi, że można zarobić na zakładach bukmacherskich. http://spender.blog.pl/archiwum/index.php?nid=14711126
Po krótkiej analizie stwierdziłem, że może warto spróbować. A dokładniej zdecydowałem się na to wczoraj. Zarejestrowałem się na podanej tam stronie bukmachera. Tak jak pisało na tej stronie otrzymałem 100zł na start. Obstawiłem 10 kuponów po 2 zakłady na każdym po 10zł. I odziwo... nie wiem czy to tylko moje szczęście, ale 7 z moich kuponów okazało się trafione i w ten sposób mam w tej chwili na koncie prawie 174zł...
Dziś spróbuje ponownie zarobić w ten sposób
Ponownie wczoraj podjąłem próbę zarobku na zakładach bukmacherskich.
Tak jak poprzednio obstawiłem 10 kuponów po 10zł, a na każdym z nich po 2 mecze.
Niestety tym razem tylko 5 z moich kuponów okazało się trafnych.
Jednak i tak udało mi się zarobić na czysto 34,86zł dzięki mnożeniu się kursu na wygranych kuponach które pokryły straty z pechowych 5 zakładów.
Czyli to naprawdę działa. w tej chwili na moim koncie mam 208zł
Dla zainteresowanych jeszcze raz podaje link: http://spender.blog.pl/archiwum/index.php?nid=14711126
Życzę wysokich zarobków.
Z powodu, że widzę link refferal czyli link z którego autor czerpie na was korzyści to odradzam. Wiem, że kusi ale to wciąga. W końcu jest to cały hazard.
Być może ktoś czerpie na mnie korzyści. Bynajmniej ja jak na razie nie odczuwam żadnych tego skutków. Nie ubywa mi kasy na koncie ani nic w tym rodzaju... A poza tym gość daje gotowy sposób na zarobek, więc chyba coś mu się za to należy.
A tak właściwie to chciałem się dziś z wami podzielić informacjami jak mi idzie zarabianie na zakładach. Otóż w tej chwili na moim koncie widnieje suma 723zł. Niestety w ostatnim czasie zdarzyły mi się dwa dni kiedy straty przewyższyły zyski. Jednak nie zniechęciło mnie to i w obu przypadkach na następny dzień wszystko wracało do normy i udawało mi się odrobić te straty a nawet jeszcze nieco zarobić.
Świadczy o tym mój obecny stan konta 723zł. A przecież zaczynałem od 100zł