Poniżej znajdziesz dyskusję o Jak pisać sprzedające teksty na stronę www? na forum eBiznes podstawy; Poznaj najważniejsze elementy, które decydują o skuteczności Twojej strony www. Pobierz za darmo i ...
Poznaj najważniejsze elementy, które decydują o skuteczności Twojej strony www. Pobierz za darmo i przeczytaj e-booka:http://tnij.org/sprzedajace_teksty
Dlatego umieściłem link do ściągnięcia e-booka, aby każdy kto chce mógł sobie ściągnąć i przeczytać. Naprawdę zainteresowani zadadzą sobie ten trud kliknięcia w link Teksty w e-booku napisał doświadczony copywriter.
Dlatego umieściłem link do ściągnięcia e-booka, aby każdy kto chce mógł sobie ściągnąć i przeczytać. Naprawdę zainteresowani zadadzą sobie ten trud kliknięcia w link Teksty w e-booku napisał doświadczony copywriter
W takiej sytuacji, kak podasz kilka powodów, dla których warto ściągnąć ebook liczba tych "naprawdę zainteresowanych" będzie znacząco wyższa
Jeśli masz stronę internetową na której coś sprzedajesz, a nie sprzedajesz to ściągnij, przeczytaj i zastosuj - będziesz sprzedawać
Poza tym uważam że jeśli komuś się nie chce nawet ściągnąć za darmo i przeczytać e-booka, to nie powinien brać się za e-biznes. Co o tym sądzisz Gasiewski?
Promujesz poradnik o sprzedaży w Internecie, a zapominasz o podstawowych zasadach? Nie wystarczy podać link, nawet do darmowej publikacji, aby ktokolwiek w niego kliknął.
Potencjalny czytelnik ceni sobie swój czas, który może poświęcić na coś naprawdę ciekawego. Skąd ma wiedzieć, że promowany przez Ciebie poradnik jest wart jego czasu? Musisz go jakoś do tego przekonać. Zobacz, zabrakło tego id razu masz pytanie o zawartość.
Chyba sam nie stosujesz zasad, które promujesz Wiem coś o tym, w końcu to ja jestem autorem tych tekstów
Ostatnio edytowane przez Darek Puzyrkiewicz ; 03-05-2009 o 09:03.
Co to jest e-book? Mam iPoda i komórkę, ale o e-booku nigdy nie słyszałam. Czy przy zakupie e-booka muszę liczyć się z większym wydatkiem? Na jak długo wystarcza bateria w e-booku? Czy e-book ma też zasięg w sklepach z butami?
W marketingu zatrudniano tylko mężczyzn, lecz niespodziewanie narodził się merchandising, który otworzył wielkie wrota Gratisom i usługom ousourcing i konsulting sprzedaży. Znajdziesz je na każdym rogu miasta.
No właśnie Darek, napisałeś o potencjalnym czytelniku. A ja mam na myśli naprawdę zainteresowanego czytelnika, który chce zgłębić swoją wiedzę na dany temat, a to zasadnicza różnica.
Dlatego umieściłem link do ściągnięcia e-booka, aby każdy kto chce mógł sobie ściągnąć i przeczytać. Naprawdę zainteresowani zadadzą sobie ten trud kliknięcia w link Teksty w e-booku napisał doświadczony copywriter.
Odnośnie sposobu zainteresowania potencjalnego czytelnika ja bym się zgodził z kolegą Gasiewskim.
Jeśli chcesz zainteresować ludzi swoją ofertą musisz napisać już w samym poście na forum o niej przynajmniej kilka, kilkanaście zdań. Wtedy dopomożesz IM kliknąć na Twój link.
Twierdzenie, ze tylko "naprawdę zainteresowani zadadzą sobie trud" jest nie do końca słuszne.
Bo my w swoich postach musimy czymś wzbudzić to zainteresowanie.
To po prostu zwykła reklama. Ładnie opakowany produkt może kupić nawet ten, który go nie szukał. bo w danej chwili reklama produktu go przekonała.
Polecam zajrzeć do mojego darmowego kursu pisania biznesplanu. Staraliśmy się z bratem - układając treść oferty, aby jak najbardziej wzbudziła zainteresowanie.
Badania i testy wykazują, że treśc oferty ma bardzo duzy wpływ na zapisy.
No właśnie Darek, napisałeś o potencjalnym czytelniku. A ja mam na myśli naprawdę zainteresowanego czytelnika, który chce zgłębić swoją wiedzę na dany temat, a to zasadnicza różnica.
Powiem tak, jeżeli masz na myśli naprawdę zainteresowanego czytelnika, to źle trafiłeś, tutaj raczej takich nie ma, a trafiają oni bezpośrednio na strony z ebookami. Nie bawią się na forach, szukają bezpośrednio. A Twój pierwszy post w tym temacie zwyczajnie mnie zniechęcił z samego powodu, że znam zasady reklamowania produktów w internecie, byłem jedynie ciekaw co inni userzy Ci odpowiedzą.
Jesli rzeczywiscie sa osoby zainteresowane pisaniem takich tekstow, to z pewnoscia juz poszerzyly swoja wiedze w tym temacie, wiec zeby zachecic ich czytania czegos nowego, musisz podac jakies niezwykle tresci, ktore sie w nim znajduja.
Sam musisz sie zastanowic, czy to co piszesz, jak zachecasz ludzi do zakupu, sciagniecia danego pliku, zacheciloby samego ciebie