Poniżej znajdziesz dyskusję o Lista (spis) blogów korporacyjnych i produktowych na forum Blogi w marketingu; Ostatnio na potrzeby prezentacji szukałem blogów korporacyjnych. Potrzebowałem określić, ile w Polsce ...
Ostatnio na potrzeby prezentacji szukałem blogów korporacyjnych. Potrzebowałem określić, ile w Polsce jest blogów korporacyjnych branż innych niż marketing (dla agencji interaktywnej czy agencji sem blog powinien być czymś naturalnym). Okazało się, że tego typu blogów jest bardzo mało.
Znalazłem listę Dominika Kaznowskiego. Jak odrzucimy z listy Dominika blogi agencji reklamowych / semowych czy właścicieli wyszukiwarek (Google i NetSprint, które blogi posiadają), oraz usuniemy blogi na których nic nie pojawiło się od pół roku, to oto co mamy...
Myślę, że do tej listy można dołączyć również nowopowstały blog www.mojsalon.pl - poświęcony tematyce zakładania salonu kosmetycznego, wyboru urządzeń, wystroju wnętrza, reklamie salonu etc. Blog związany jest ze sklepem Eversun, specjalizującym się w sprzedaży kosmetyków i sprzętu do salonów kosmetycznych.
te i inne blogi uporządkowane oraz z opisami znajdują się w spisie blogów w kategorii blogi firmowe.
Nowe lub brakujące blogi w tej i innych kategoriach można szybko dodać, do czego zachęcam