Poniżej znajdziesz dyskusję o Blog do oceny - http://blog.rejf.net na forum Blogi w marketingu; Witam,
Niedawno uruchomiłem bloga i chciałbym poznać Waszą opinię na jego temat - SEO ...
Witam,
Niedawno uruchomiłem bloga i chciałbym poznać Waszą opinię na jego temat - SEO Blog
Nie ma jeszcze za dużo treści ale z pewnością się to zmieni i będzie to treść ciekawa i wartościowa.
Chcę poruszać szeroko rozumiane tematy SEO jak i marketingu internetowego oraz ciekawostki i bardziej wnikliwe analizy różnych usług dostępnych np. wśród wyszukiwarek internetowych i nie tylko.
Dodałem sobie RSS'a, będę śledził poczynania, strzeż się Narazie za mało treści, żeby sobie zdanie wyrobić, ale niezły pomysł z tym SEO Site Stats aczkolwiek widywałem już podobne narzędzia, tzn. do podobnych celów np. tutaj: Daily SEO Tip. Pozdrawiam!
Ok będę się strzegł. Ale warto pisać chociażby dla jednego użytkownika
Site Stats zrobiłem dla siebie, nie szukałem nawet gotowych rozwiązań. Męczyło mnie robienie mechanicznie tego samego codziennie, więc postanowiłem usprawnić sobie pracę
Zawsze pochwalam rozwiązania robione "dla siebie", bo są rozwijające, a przy okazji możesz zdobyć trochę popularności jeśli Twój program przyjmie się wśród społeczności SEO-szpecjalistów. Ja bym go jednak dał jako aplikacja webowa, bo instalowanie tego u siebie zawsze jest utrudnieniem, a nie każdy ma ochotę w bawienie sie z plikami baz danych i dodawanie do nich zdarzeń, żeby coś sprawdzić, bo są niestety prostsze rozwiązania. Ale pomysł trafny!